Cabrit 100% criat a Ullastrell

El Mató d’Ullastrell és una empresa dedicada a la producció de formatges i altres productes lactis amb llet de cabrit. El que fa que aquesta empresa sigui especial és el fet que tots els seus productes són elaborats amb llet 100% de cabrit criat a Ullastrell, un poble situat prop de Barcelona.

Aquesta empresa destaca per la seva aposta pel producte de proximitat, amb el concepte de km0. Això significa que el producte es produeix i comercialitza en un radi de 100 quilòmetres, de manera que es redueixen al mínim les emissions de CO2 i s’ajuda a la dinamització econòmica local.

La llet de cabrit que utilitzen per elaborar els seus productes és de primera qualitat, ja que els animals són alimentats amb herba natural i el millor pinso, amb una criança natural i en llibertat. A més, el fet que es criïn en un entorn proper garanteix que el procés de recollida i transport de la llet es faci en les millors condicions.

Els productes que ofereix El Mató d’Ullastrell són de gran qualitat i sabor, i inclouen mató, iogurts, formatges frescos i madurs, entre altres. Tots ells es produeixen amb la màxima cura i esmero, amb una elaboració artesanal que respecta el temps i els processos tradicionals.

En resum, El Mató d’Ullastrell és una empresa compromesa amb la producció sostenible i el producte de proximitat, que ofereix productes de gran qualitat i sabor, elaborats amb llet de cabrit criat en un entorn natural i proper. Si busques productes lactis autèntics i saludables, no dubtis en provar els productes d’aquesta empresa.